Snart är jag fri!!

Den 30e mars ska jag äntligen få ta bort min tandställning!!! Jag har "bara" haft den i ett år lite drygt då, men det känns som längre tid. När man knappt velat le i hela sitt liv och sen får två feta räls där det konstant fastnar mat är inte direkt en boost för att vilja le mer, men snart så! Dock sa jag till mig själv att jag inte kommer försöka dölja den när jag pratar med folk för då tittar dom bara mer och det ser nog bara dumt ut. 
Däremot blev vi nekade en gång att komma in på krogen men han sa att bara för att jag är så söt i min tandställning så fick vi det till slut 😂 inte alla 26-åringar som går runt med räls i käften men vill man vara fin får man lida pin :) 
Folk lär ju tro att jag är värsta bitter..tjosanhejsan för att det finns nog inte många bilder som jag ler med tänderna på. Men det ska det bli ändring på! Har alltid velat le stort på kort men har skämts.. Tyvärr. 

Innan den 30e har jag fått tider för att göra en avgjutning av en skena jag ska ha på natten i början så inte tänderna rör på sig. Sen ska jag mäta ut ståltråden som jag ska ha bakom tänderna så de hålls på plats. Man vill ju gärna inte att de glider iväg åt alla håll och kanter sen när man betalat så mycket pengar. 

Mina två tänder som är brevid framtänderna har alltid legat lite bakom framtänderna så tandköttet är uppskjutet. Det ena har gått ner ganska bra men på andra sidan ser det ut som att jag har ett pepparkorn för att det är ett hål där. Sen har båda tänderna en varsin prick/skada som jag ska åtgärda. Och jag tycker båda ser lite gula ut. Men ingen verkar se det jag pratar om och folk tyckte inte att jag hade ojämna tänder heller förrän jag visade avgjutningen så vad vet dom? 😂

Men tydligen om man köper kol på Apoteket för typ 100kr för en hel del tabletter och sen mosar en och borstar så ska det vara rena naturliga tandblekningen! 👏 det ska dra ut gifter/missfärgningar från tänderna och är bara naturliga ämnen så det är inte alls skadligt. Vanligtvis används dem för att svälja. 

Längtar så jag dör! Ska bli så skönt att slippa hålla på och göra rent hela tiden, men det har varit värt varenda öre! 

Såhär ser de ut idag. Ska be henne fila lite mer på tänderna när jag ska dit nästa vecka. 

PS: det där "Creapy-sönder-plastik-opererade" leendet är inte riktigt mitt vanliga leende.. Det är för att visa 😂men visst är de jämna?! 

Före: 


Hur mycket har du betalt sammanlagt? Skulle också vilja fixa mina men samtidigt inte gå runt med tandställning 😂 Och om blekningen funkar så vill jag veta! Mina framtänder på underkäken har blivit jättemissfärgade! 😳😳

Svar: 30000 kostade det för båda käkar plus 300kr per vitt fäste så det blev 32400kr för allting :)
kimelie.blogg.se

2016-03-15 // 21:51:51

Oh my fucking lord 😲😲😲😬

2016-03-18 // 12:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback